Det här är en testversion av tjänsten invånarinitiativ.fi. För att få e-postmeddelandena som skickas från tjänsten ska du ge din aktuella e-postadress. Initiativen som skapas i tjänsten och andra uppgifter som matas in raderas regelbundet utan någon särskild anmälning. Initiativen skickas inte till kommunerna. Skicka dina kommentarer om testversionen till kuntalaisaloite@gov.fi

Vanhan Pirkkiön tien kunnostaminen

Torneå Invånarinitiativ
De olika faserna i att skicka ett invånarinitiativ
Skickad till kommunen 
29.8.2014

Initiativets innehåll

Vanha Pirkkiön tie on vaarallinen ja huonokuntoinen. Tiellä kulkevat niin pienet koululaiset kuin maatalouden isot työkoneet, unohtamatta tietenkään yksityisautoilijoita. Tien reunassa ei kuitenkaan ole jalkakäytävää.
Pirkkiössä on koulu, jossa käy 1-3 lk pieniä kulkijoita.
Tien reunaan tarvitaan ehdottomasti jalkakäytävä!
Tiellä kulkevat autot saattavat rikkoutua tien huonokuntoisuuden takia. Tie on kunnostettava pian!

Vanha Pirkkiön tie risteytyy kaupunkiin mentäessä Kromitiehen. Risteys on jätetty keskeneräiseksi ja risteyksen toisella puolella on tie pyöräilijöille/jalankulkioille. Tämä kevyenliikenteen väylä on ohjattu suoraan Kromitielle. Kromitiellä ei ole suojatietä tässä kohtaa lainkaan.
Kromitielle tarvitaan tähän kohtaan suojatie ja liikennevalot tai muu turvallinen tien ylitysmahdollisuus.

Risteys on monien pienten lasten ja aikuisten ylityspaikka kouluun ja töihin kuljettaessa. Vanhan Pirkkiön alueelta ohjataan koululaiset Kokkokankaan kouluun, joka on alueella, Kromitien toisella puolella. Nopeusrajoitus Kromitiellä on 80km/h.

Ansvarsperson

Ansvarspersonernas uppgifter raderas efter ett år från att initiativet har lämnats till kommunen.

Beställ meddelande

Eri tiloissa olevia valmiita testialoitteita pääset luomaan täältä: Testidatan generointi