Det här är en testversion av tjänsten invånarinitiativ.fi. För att få e-postmeddelandena som skickas från tjänsten ska du ge din aktuella e-postadress. Initiativen som skapas i tjänsten och andra uppgifter som matas in raderas regelbundet utan någon särskild anmälning. Initiativen skickas inte till kommunerna. Skicka dina kommentarer om testversionen till kuntalaisaloite@gov.fi

Bussipysäkkien vaaratilanteiden vähentäminen

Helsingfors Invånarinitiativ
De olika faserna i att skicka ett invånarinitiativ
Skickad till kommunen 
20.6.2013

Initiativets innehåll

Bussipysäkit on mm. Lauttasaarentiellä ja Porkkalankadulla sijoitettu niin, että busseihin noustessaan ja niistä poistuessaan matkustajat joutuvat kulkemaan pyörätien poikki. Kuitenkin ko. katujen varressa olevat pyörätiet ovat Helsingin vilkkaimmin liikennöityjä ja joidenkin pyöräilijöiden vauhdit huomattavan suuria. Tämä aiheuttaa päivittäin vaaratilanteita varsinkin bussista poistuessa, jolloin lähestyvää pyörää ei ole mahdollista nähdä.

Esitän, että bussimatkustajien turvallisuutta lisätään toimenpiteillä, jotka pakottavat pyöräilijät hidastamaan vauhtia, esim. pyöräteille bussipysäkin molemmin puolin toteutettavilla töyssyillä tai tärinäraidoilla.

Ansvarsperson

Ansvarspersonernas uppgifter raderas efter ett år från att initiativet har lämnats till kommunen.

Beställ meddelande

Eri tiloissa olevia valmiita testialoitteita pääset luomaan täältä: Testidatan generointi